tirsdag 12. mars 2013

"Amen" til å knuse jødene


Her i Vesten var det altfor mange som lovpriste "Den arabiske våren" som bl a førte til at to forhatte ledere, oberst Kadaffi og president Mubarak, måtte forlate sine poster i Libya og Egypt.

Men hva har vi fått i stedet? Ett eksempel er Egypts nye president,  Mohammed Morsi, som ble vist på egyptisk TV i bønn nylig i det han høytidelig sa "Amen" til  det som presten sa i sin bønn:  "Å Allah, ….gi oss seier over de vantro…ødelegg jødene og deres støttespillere, spre dem og knus dem. Vis oss din allmakt".  (Sitert fra Times of Israel 21. okt). 

Dette er jo også i tråd med at Morsi ønsker å oppheve Camp David-avtalen fra  1978 som sikret fred mellom Israel og nabostatene i over 30 år. Men så kom USA og andre vestlige land og var over seg av lykke over "Den arabiske våren". 

Det er også i tråd med at president Morsi de facto er blitt venn av Israels verste fiende, nemlig Iran, samt at han lar islamister angripe kristne i Egypt og brenne ned kirker i hopetall. Og den siste jødiske synagoge har måttet stenge i Egypt. 

I tillegg hjelper Morsi godt til med å skape ustabilitet i det overveiende kristne Etiopia. Egypt har mange radikale støttespillere i Eritrea som mer enn gjerne hjelper Egypt med dette. Målet er selvsagt å få også Etiopia innunder den egyptisk/iranske sfære. 

"Den arabiske våren" er i ferd med å utvikle seg til "Den islamistiske vinter".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar